PE PICERIJA OLIVA
Dečkova cesta 41,
3000 CELJE
Telefon: (03) 492 73 23
GSM: 031 / 374-652

DELOVNI ČAS:
PON - PET: 6.00 - 22.00
SOBOTA : 7.00 - 22.00
NEDELJA in PRAZNIKI: 08.00 - 21.00

 • Oktoberfest 2016 v piceriji Oliva

  Pozdravljeni,
  napočil je čas za OKTOBERFEST!
   
  Pri nas bomo počastili ta praznik na malo svojstven način, smo namreč picerija – ki pa seveda ceni dobro pivo.

  Le za čas med 18. 09. in 03.10., v čast Oktoberfesta, smo za vas pripravili prav posebno – veliko gurmansko PIVSKO PICO, s prekajenim vratom in pivsko klobaso. Ki jo skupaj z litrom, seveda točenega, odličnega Staropramen piva nudimo le za 9,60 €. Kdor pa ne bo (več) lačen in se bo odločil le za superco, pride na vašo mizo po prav posebni Oktoberfest ceni, le za 3,90 €. Zakaj torej v München, ko pa imate vse to lahko tu pri nas, praktično pred vašimi vrati.

  In še naše zanimivosti; točimo tudi manj od enega litra piva, nobeno pivo ne stane 10 € in še t...o, žejni ne boste ostali, tudi če ne dobite mize. ;)

  Oktoberfest je sicer...
  18-dnevni festival v Nemčiji, natančneje v mestu München. Poteka vsako leto na prelomu med septembrom in oktobrom in je ena izmed najpopularnejših prireditev v Nemčiji. Dogodek s kar 200-letno tradicijo obišče vsako leto šest milijonov obiskovalcev in velja za enega največjih festivalov na svetu.

  Nekaj zanimivosti: nudijo pravo domačo kmečko hrano (klobase, golaž, krače, pečen piščanec), pivovarne za Oktoberfest delajo prav posebno pivo, ki je malenkost bolj sladko in z manj mehurčki, da hitreje teče po grlu in da se čim prej naroči spet novega, v velikih šotorih se pivo dobi izključno za mizo, kar pomeni, kdor nima mize – ostane brez piva, 1 liter piva »superca« stane nad 10 € in najbolj zanimivo, manj kot liter piva se ne toči!

  Pa dober tek in na zdravje!
 • Olimpijski hamburger

  V času olimpijskih iger v Riu smo pripravili prav poseben hamburger.

  Čisto svež, odličen, olimpijski hamburger, po super olimpijski ceni 5,20 €. :)
  Z velikim točenim Staropramen ali Coca Colo pa le za 6,20€!!

   

  Vabljeni!